HNYK

Honvéd nyugíjas Klub - Szabadszállás

Babgulyás-parti 2018 - Képekben

További képek

Babgulyás-parti 2018

2018. március 23.
Honvéd Nyugíjas Klub -  Babgulyás-parti 2018

Babgulyás-parti 2018

A Honvéd Nyugdíjas Klub „Kolbász-királyok” nevű formációja a IV. Szabadszállási Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztiválon Aranydiplomát nyert kolbászvariációk remekével. Az oklevél és érmek mellett a csapat egy szépséges szép füstöltsonkával is gazdagodott.

Az elismerésünkhöz és a jó hangulatunkhoz számos segítő tényleges segítő munkája, anyagi támogatása, sütemény-felajánlása is hozzájárult.

Adódott a kérdés: ennyi ember miként részesülhet egy malacláb áldásaiból?

A legjobb megoldásnak egy babgulyás elkészítése és közös elfogyasztásának lehetősége látszott. Gyors egyeztetések (hely, hozzávalók), a segítők meginvitálása után egy pénteki (március 23.) estebéd lett az elhatározásból. A bőségesen mért mennyiségű gulyás jóságát jól érzékelteti a tény, hogy a mintegy háromtucatnyi résztvevő nem igen hagyott másnak még csak kóstolási lehetőséget sem, hanem az utolsó cseppig, kortyig, falatig elfogyasztotta az étket. Sütőkedvű klubtagtársnőink szinte már természetesen most is bőséges édes és sós sütiáradattal kényeztették el a társaságot a vacsorát körülölelő baráti beszélgetés idejére.

Itt is köszönjük mindenki segítő hozzájárulását az Aranydiplomához, továbbá részvételét és jó étvágyát a közös étkezésen. Reméljük lesz még hasonló élményre lehetőségünk.

Horváth Balázs István
Vissza a hír listához