HNYK

Honvéd nyugíjas Klub - Szabadszállás

A Logisztikai Központ csapatünnepén jártunk - Képekben

További képek

A Logisztikai Központ csapatünnepén jártunk

2019. június 20.
Honvéd Nyugíjas Klub - A Logisztikai Központ csapatünnepén jártunk

Jó volt szabadszállásinak lenni Budapesten....
A Magyar Honvédség Logisztikai Központ parancsnokának meghívására Egyesületünk küldöttsége is résztvett az alakulat csapatünnepe alkalmából rendezett egésznapos rendezvénysorozaton.
A program hivatalos része során Dr. Báldy Zoltán városunk polgármestere és Farkas Zoltán Egyesületünk elnöke ünnepi sorakozón emlékszalagot kötött az alakulat csapatzászlójára, majd a polgármester beszédében méltatta a város és a volt helyőrség, a hagyományokat ápoló nyugdíjas klub és az MH Logisztikai Központ között kialakult aktív, építő jellegű együttműködés jelentőségét.
Válaszbeszédében Csinga Mihály ezredes, megbízott parancsnok kihangsúlyozta a Honvéd Nyugdíjas Klubbal megkötött együttműködési megállapodás és annak tartalmi megvalósulása fontosságát, majd megköszönte a polgármester és Szabadszállás város részéről az egyesület részére nyújtott támogatást. Ígéretett tett, hogy az aktív együttműködést a várható szervezeti változásokat követően is fent kívánják tartani.
Az ünnepi sorakozó elismerések átadásával, majd a laktanya névadója emlékművének megkoszorúzásával ért véget.
Eközben az MH LK és alárendelt csapatai, valamint Egyesületünk csapata kellő szakszerűséggel megkezdte a főzőversenyre meghirdetett bográcsgulyás elkészítését.
Az eredményhirdetésen kiderült, hogy csapatunk az előkelő negyedik helyezést érte el (ahogy az első három kivételével az összes többi csapat is).

Tekintettel, hogy a szabadszállási küldöttség a saját csapatunk által készített ebédet fogyasztotta el, egyhangúlag megállapítottuk, hogy vitatható a zsűri állásfoglalása, a "csintovai" gulyás kiválóra sikeredett.
Küldöttségünk tagjait Csinga ezredes személyesen fogadta parancsnoki irodájában, majd a kellemes nap után és rendkívül kellemes élményekkel gazdagodva indultunk vissza Szabadszállásra.

További fotókat és videókat találsz ide kattintva.
Vissza a hír listához