HNYK

Honvéd nyugíjas Klub - Szabadszállás

Kérjük támogassa adója 1%-val egyesületünket.


A dokumentum letöltéséhez kattintson ide!

Klubunk egyesületi formában működik, megkaphatja a támogatóink által felajánlott 1%-ot a klub működésének elősegítéséhez.

Klubunk alapvető feladatának tekinti:

  • a helyőrség katonai hagyományainak ápolását, a helyőrséghez, az itt működött katonai szervezetekhez kötődők informálását a város, a volt katonai objektumok helyzetéről, aktuális eseményekről,
  • a városban élő volt katonák, polgári-és közalkalmazottak, valamint a város egyetlen regisztrált nyugdíjas egyesületeként valamennyi, a klubhoz csatlakozó nyugdíjas, vagy még aktív személy részére kikapcsolódást, szórakoztató elfoglaltságot biztosító rendezvények, sport és a szabadidő hasznos eltöltését elősegítő programok rendezését, túrák, teljesítménytúrák szervezését, Szabadszállás és a környező települések közigazgatási területén túraútvonalak létesítését és fenntartását.
  • a klub tagjai érdekeinek védelmét, az idős, beteg tagok támogatását.

A 2017-es év kiemelt feladatai lesznek tagságunk számára:

  • Megemlékezés az MH Alföldi Kiképző Központ jogelődjének az MN 7260 (MN Páncélos és Gépjárműtechnikai Kiképző Központ) alakulat alapításának 55. évfordulójáról;
  • A XIII. Szabadszállás Helyőrségi Honvédtalálkozó megrendezése;
  • A IV. Strázsa Honvéd Teljesítménytúra, valamint a IV. Nyári-, Őszi- és Téli Strázsa Túrák megszervezése;
  • A "Strázsa Körtúra", 10 km-es önállóan teljesíthető túraútvonal létrehozása (jelölés, információs táblák elhelyezése, autós "pihenő" kialakítása)

Aki működési célkitűzéseinkkel egyetért és azt támogatásra érdemesnek találja, ez évben is küldje nekünk adójának 1%-át.

Honvéd Nyugdíjas Klub Szabadszállás
Adószám: 18368747-1-03

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1

8

3

6

8

7

4

7

-

1

-

0

3

A kedvezményezett neve: Honvéd Nyugdíjas Klub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TUDNIVALÓK

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha a Szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub javára kíván rendelkezni.

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 


Vissza