HNYK

Honvéd nyugíjas Klub - Szabadszállás

Nyári Strázsa Túra


Ebben az évben hetedik alkalommal rendezi a Honvéd Nyugdíjas Klub Strázsa Turista Egyesülete a Nyári Strázsa túrát, amely nem teljesítménytúra, nincs szintidő, nincsenek élőerős ellenőrző pontok (de néhány ellenőrző ponton frissítőt és kalória pótlást kapnak a túrázók), de az elért idő az otthon kinyomtatható teljesítést igazoló emléklapon rögzítésre kerül. Az ellenőrző pontok tábláin különféle grafikák találhatók, amit a túrázónak be kell rajzolni az ellenőrző lap megfelelő rubrikájába. (Íróeszközt minden túrázó hozzon magával)

A Nyári Strázsa Túra különösen ajánlható kezdő túrázóknak, gyermek csoportoknak, családoknak és időseknek, valamint munkahelyi kollektíváknak, kluboknak, civil szervezeteknek akár csapatépítő tréningként is.

Időpont: 2021. június 5-én 08:30 órától

Helyszín: a Szabadszállás melletti Erdei pihenő (GPS: N: 46°53’12.8” - E: 19°16’34,3”). Innen indul, és ide érkezik vissza a túrázó (a helybéliek Tóth János tanyaként is ismerik).

A túra térképe letölthető ide kattintva. A térkép csatlva tartalmazza a trekkeket is!!!

Az program önköltséges, a rendezés és – igény esetén – az autóbuszos szállítás költségét kell téríteni.

A rendezvény része a Nagy Sportágválasztó Kft. most induló „ÖTPRÓBÁVAL PÁRIZSBA” rendezvénysorozatának, annak egyik lehetséges helyszíne, ami indokolja a részvevők adatainak pontos regisztrálását a beazonosíthatóság érdekében. (Név, település, szül. év, ötpróba azonosító, esetleg telefon és email cím)

Ha előregisztrálsz autóbuszos szállítást kérhetsz Szabadszállásról (az AUTOMIX étteremtől, vagy a MÁV állomástól) és ebédet is igényelhetsz.

A túra adatai:

Táv

15 km

10 km

5 km

Rajt idő

08:30-09:30

09:00-10:00

09:30-10:30

Reg. díj (előregisztráció esetén)

700 Ft

Reg. díj (helyszíni nevezés esetén)

1.000 Ft

Ötpróba kedvezmény

-200

Az 1952 előtt és 2010 után születettek

regisztrációs díjat nem fizetnek

Autóbuszos száll.

600 Ft (Szabadszállásról rajthelyre és vissza)

 

Ebéd: 12:00 és 14:30 között helyben, bográcsban főtt marha lábszárpörkölt, házi tarhonya, vecsési csemege uborka, 1.200 Ft/adag áron (a Zöld-Ász Étterem által biztosított kedvezménynek köszönhetően).

Büfé a rendezvény során folyamatosan rendelkezésre áll.

Utazás saját eszközzel, vagy előregisztrált igénylők részére autóbuszos kiszállítással (600 Ft oda-vissza) 08:15-től az AUTOMIX Vendéglőtől (külön igény alapján a vasútállomásról).

Előregisztráció (ebéd és személyszállítási igény is) 2021. május 30-án éjfélig, mely történhet:

Az előnevezés a regisztrációs díj és az igényelt szolgáltatás értékének május 30-ig történő átutalásával válik érvényessé a Honvéd Nyugdíjas Klub bankszámlájára (52800014-10105395-00000000), vagy befizetni a József Attila Közösségi Házban. Az átutalás megjegyzés rovatába kérjük megadni a nevet, születési évet és, hogy mit fizet (pl. 2 ebéd, 2 autóbusz). Ha az átutalás nem érkezik meg a határidőig ebédet és személyszállítást nem tudnak a rendezők biztosítani és a helyszíni regisztrációs díjat kell téríteni (1.000 Ft/fő) a túra helyszínén. A befizetett összeg visszafizetésére vis maior kivételével nincs lehetőség.

A túra térképe (csatolt treck-kel)

Tereck-ek távonként: 5 km, 10 km, 15 km 

FIGYELEM: A világjárvány még nem múlt el, ezért minden résztvevő köteles a túra és az utazás során is az érvényben lévő rendszabályokat betartani (maszk viselés, távolságtartás). A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt, a rendezők az esetleg bekövetkező kárért felelősséggel nem tartoznak.

A túra napján az azonosítás rajtszám alapján történik, a rajtszámok május 31-én, az időeredmények 06.07-én kerülnek fel az Egyesület oldalára.

A túra során a résztvevők megismerhetik a 2017-ben elkészült
Strázsa Körtúra
útvonalat, melyet a kihelyezett információs táblák és túra jelzések figyelembe vételével bárki, bármikor igénybe vehet, egyénileg, vagy csoportosan a saját felelősségére.

 

Jó túrázást kívánnak a Rendezők


Vissza